Projektafdelingen

 

Projektafdelingen i Højager Belysning A/S tilbyder energioptimeringer i nye samt eksisterende belysningsanlæg. Herunder rådgivning samt levering af alle former for belysning og styring.

Vi henvender os til den energibevidste bruger, samarbejdspartner og bygherre, som ønsker en fremtidssikret, energi- og driftoptimeret løsning, hvor komfort og minimal vedligeholdelse har 1. prioritet.

Projektafdelingen fokuserer på energi og drift besparelser samt rådgivning og disponering. Vi varetager belysningsopgaven fra a-z og indgår i en løbende dialog med bygherre om løsningsoptimering af opgaven.
Derpå følger opmåling, lysberegninger, produktforslag og projektbeskrivelser. Alt sammen dele af en færdig pakke, som bygherre kan lave et udbud på baggrund af.
Når bygherre overdrager en belysningsopgave til Højager Belysning A/S, bliver alt således tilrettelagt og beskrevet.

 

Uanset om det drejer sig om nybygning eller renovering af eksisterende lys- og styringsinstallationer, så har vi mere end 35 års erfaring, at byde ind med, og stiller os til rådighed som en troværdig partner. Vi benytter os kun af samarbejdspartnere og producenter med mange års erfaring.

Alle projektkonsulenter har teknisk relateret baggrund, med et bredt kendskab og stor erfaring, med netop de opgaver vi står med i et belysningsprojekt og dets gennemførelse.
Vi udfører alt fra mapping, screening, lysberegninger i Dialux EVO, energiberegningsdokumentation, salg af Co2 kvoter, bygningstegninger i alle formater, projektbeskrivelser, byggemøder osv.

 

Når det leverede anlæg er meldt klar fra den lokale el-entreprenør, sørger vi for at programmere de leverede armaturer og styringer.
Vejledning, KS (Kvalitetsstyring) materiale og idriftsættelse er også en del af projektløsningen.
Projekterne er udelukkende bygget op omkring kvalitetsprodukter.

Ved projektsamarbejde sikrer Højager Belysning A/S at gældende lovgivninger overholdes.
Det gælder bla. indenfor Trafik & Byggestyrelsen, EN standarder, Elektricitetsrådets bestemmelser osv.

Højager Belysning A/S er en troværdig partner og tager ansvar for hele projektforløbet, uanset projektets størrelse og kompleksitet. Vi er med i diverse brancheorganisationer og netværksgrupper, og er med til at sætte præg på branchen.

På vores hjemmeside, under Projekter, vil der løbende blive lagt forskellige projekter op, til inspiration.

Udover de mange projekter som vil fremstå på siden, hvor Højager Belysning A/S har været partner, er der mange andre løsninger vi kan henvise til, både som leverandør, men også udelukkende som bygherrerådgiver.
Eksempelvis kan nævnes rådgivningsopgaver for Slots & Kulturstyrelsen, Det Kongelige Teater, Operaen og Gl. Scene som har fået projekteret og installeret nyt lys på store dele af deres lokationer.

Vi står til rådighed og kommer gerne med et uforpligtigende overslag før, beslutningen skal tages.

 

 

Projektkonsulenter

 

 

Martin H.Christensen

Projektchef

Tlf.: +45 5154 0520

E-mail: martin.c@hojagerbelysning.dk

 

Mikael Zoega Rasmussen

Projektkoordinator

Tlf.: +45 4030 8013

E-mail: mikael@hojagerbelysning.dk

 

Lars B. Quistgaard

Projektkonsulent

Tlf.: +45 2482 4852

E-mail: lars.q@hojagerbelysning.dk

 

Daniel Pelving

Projektkonsulent

Tlf.: +45 2136 3220

E-mail: daniel@hojagerbelysning.dk

 

 

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp eller vil du gerne høre mere,
om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?
Kontakt os i dag på tlf.: +45 5628 8000
eller mail info@hojager.dk
Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til,
at hjælpe dig videre.