HISTORIE
Højager A/S' rejse gennem tiden
Højager har god og positiv historik, som går helt tilbage til 1981 hvor firmaet blev dannet af familien Kirkø.
Vi har lige fra starten været i rivende udvikling og fortsætter med det helt indtil nu.
Her kan du læse om vores vigtigste milepæle, der alle har været en stor faktor for, hvor vi er i dag. 
I dag

2023

Højager Belysning A/S skifter navn til Højager A/S og får nyt logo.

_____

I 2023 vælger Højager Belysning A/S at skifte navn. Højager Belysning A/S er i gang med en kæmpe udvikling. I takt med, at vores fokus på energireduktion og projekthåndtering tog form, havde vi som virksomhed også indset, at vores navn begrænsede os. Vi handlede nemlig ikke længere KUN med belysningsprodukter.

Højager Belysning blev derfor til:

Vis mere...

2022

Højager Belysning A/S bliver opkøbt af Solar A/S og Michael Lind Schmidt tiltræder som direktør i Hårlev.


Michael Lind Schmidt
Direktør

Vis mere...

2009

Højager Belysning A/S er for alvor kommet ind på markedet med den nye ledelse og fremlægger det bedste regnskabsresultat nogensinde.

_____

Klaus Kirkø træder for alvor tilbage efter 3 år med den nye ledelse, og den sidste fase af generationsskiftet bliver gennemført i sommeren 2009.

Vis mere...

2005

Klaus Kirkø vælger at træde tilbage og giver firmaet videre til 3 trofaste medarbejdere, nemlig Stig Bay-Jørgensen, Carsten P. V. Larsen, og Lars Sparre. Overdragelsen skulle ske gradvist i en periode på 3 år.

Vis mindre...

1996

Højager Belysning A/S flytter fra Højager Gård til de nye bygninger i Hårlev med plads til alle ansatte og en stor lagerhal.

_____

Virksomheden udviklede sig yderligere, så det i 1996 blev nødvendigt at bygge et helt nyt domicil til Højager Belysning A/S. Placeringen af domicilet med kontor, værksted og lagerfaciliteter, blev på en stor hjørnegrund ved indkørslen til Hårlev og lige ud til landevejen mellem Køge og Faxe. 

Vis mere...

1990

Højager Belysning A/S bliver landsdækkende i agenturer og får en væsentlig større synlighed på markedet.

_____

Højager Belysning A/S blev i 1990 landsdækkende gennem opkøbet af en kollega. Det medførte, at virksomheden fik sine egne landsdækkende agenturer og en væsentlig større synlighed på markedet. Nye agenturer blev tilføjet produktprogrammet og omhandlede nu også arbejdspladsbelysning fra den tyske producent Waldmann GmbH, hospitalsbelysning fra Derungs Medical Lighting i Schweiz, et komplet lyskildeprogram fra den tyske producent Radium Lampenwerk GmbH, og Long Life lyskildekonceptet fra det svenske Auralight AB. Udover markedsføring af lyskilder og el-dele, blev blændfri arbejdspladsbelysning et nyt område, hvor salgskræfterne blev sat ind. Salgskonsulenterne blev uddannet både internt og i udlandet, og kunder over hele landet nød godt af en god rådgivning, samt en bred vifte af kvalitetsprodukter. Den gode moral blandt medarbejderne ledte til den gode kundepleje, vi kender i dag.

Vis mere...

1989

Højager Belysning Haarlev ApS bliver til Højager Belysning A/S.

 

1987

Firmaet vokser og bliver bygget ud, med plads til et stort lager og flere kontorpladser.

_____

Med tiden blev pladsen på gården for lille, hvilket resulterede i, at der i 1987 blev bygget en større lagerhal og flere kontorer blev indrettet.

Vis mere...

1983

Højager Belysning går fra at være enkeltmandsvirksomhed til et anpartsselskab og hedder nu Højager Belysning Haarlev ApS.

 

1981

Klaus og Karin Kirkø køber Højager Gård lidt udenfor landsbyen Himlingøje i daværende Vallø kommune. Kort tid efter stifter de sammen firmaet Højager Belysning.

_____

Grundlaget for Højager A/S blev lagt i 1981, da ægteparret Klaus og Karin Kirkø, bosatte sig på gården Højager lidt udenfor landsbyen Himlingøje i daværende Vallø kommune. Klaus Kirkø havde en uddannelse som isenkræmmer i baglommen, mens Karin Kirkø havde flair for tal. I starten foregik al handel fra gårdens bygninger, med de primære agenturer Crompton Long Life glødepærer, og Hightech lavvolt halogen lampesystemer, der begge blev produceret i England.

Vis mere...


Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp eller vil du gerne høre mere,
om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?
Kontakt os i dag på tlf.: +45 5628 8000
eller mail info@hojager.dk
Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at
guide dig, så du kan være forberedt.