OM OS
Hvem er Højager?
Én partner - din partner
Højager er din partner inden for energirenovering og -optimering af belysningsanlæg samt solcelleanlæg. Det rigtige partnerskab handler om dig. Derfor er vi med dig hele vejen fra den første besigtigelse til den færdige installation. Vores projektafdeling hjælper i alle projektets faser, så du kun har brug for én partner. Vi kender dine udfordringer – og vi finder løsningerne.
Vi er gået fra at være en familieejet belysningsvirksomhed i 1981 til en landsdækkende partner inden for industri, boligforeninger og det offentlige. Højager er en del af sourcing- og servicevirksomheden Solar, som arbejder inden for installation, industri og klima/ energi. Derfor kan vi tilføre en ekstra dimension til dit partnerskab med os.
Bæredygtighed er en naturlig del af vores arbejde, og vi hjælper dig med de rigtige produkter samt nutidens krav og lovgivning på området. Men vi tror også på bæredygtige relationer, hvor tillid, troværdighed og løbende opfølgning er afgørende i et samarbejde.
Se hvem din rådgiver er i vores distriktoversigt. 
Med os som partner kan du stole på, at en aftale er en aftale.

Vi leverer blandt andet

Lyskilder
LED-lys
Lysstofrør
Pære mm. 

Armaturer
Uplights
Downlights 
Indbygget mm. 

Tilbehør
Batterier
Sikringer
Værktøj mm.

Akut hjælp og med garanterede resultater

Vi kender vores kunders mål, udfordringer og muligheder. Mange årtiers erfaring betyder, at vi kender til kundernes ønsker om energibesparelser, de laveste totalomkostninger og CO2 reduktion til kundernes bygninger.

Denne viden gør, at vi kan garantere og dokumentere kundernes ønskede resultater. Vi screener bygningerne, leverer beregningerne og kommer med en løsning, før vi går i gang og dokumenterer resultaterne ved afleveringsforretningen. 

Med en landsdækkende projektafdeling har vi alle de nødvendige fagligheder inhouse og som et datterselskab i Solar, har vi også adgang til landets største sortiment. Vi kan derfor agere hurtigt, professionelt, trygt og altid på konkurrencedygtige vilkår. Du sparer tid og besvær og får en løsning, der lever op til dine forventninger.

Højager er særligt stærke indenfor:

Kontor- og industribelysning

Hospitalsbelysning

Sportsbelysning

Institutionsbelysning

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp eller vil du gerne høre mere,
om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?
Kontakt os i dag på tlf.: +45 5628 8000
eller mail info@hojager.dk
Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at
guide dig, så du kan være forberedt.